Hírlevél

Blog

Kiemelt bejegyzések

Jet Cruise - Miért válasszon minket?

Több éves szakmai tapasztalat, személyes élmények és folyamatos továbbképzés jellemez minket.

Tovább

Aktuális bejegyzések

...
KARÁCSONYI ÉS SZILVESZTERI AJÁNLATOK

Akár a tökéletes karácsonyi ajándékot keresi szeretteinek, akár egy meghitt ünnepet szeretne családjával vagy barátaival, jó helyen jár! Legjobb karácsonyi ajánlatainkat böngészve már azelőtt ünnepi hangulatban lesz része, hogy a fa alatt kibontja az ajándékokat!

Tovább
...
LAST MINUTE ajánlatok

Unja a szürke hétköznapokat és elutazna egy spontán kalandra szuper LAST MINUTE áron?

Tovább
...
ÜDVÖZÖLJÜK A PRIVÁT LUXUS VILÁGÁBAN!

Felejthetetlen luxusnyaralásra vágyik? Próbálja ki az MSC Yacht Club által kínált exkluzív hajózási élményt! A legnagyobb hajókon is biztosított a privát szféra, a személyre szabott, egyedi szolgáltatások. A Yacht Club nem csupán egy pazarul berendezett lakosztály, annál sokkal többet jelent, mint például elsőbbségi be- és kiszállás, 24 órás inasszolgálat, prémium extra italcsomag minibár használattal, gourmet ételek a Yacht Club privát éttermében, elkülönített napozóterasz medencével és jakuzzival, korlátlan internethasználat 2 eszközre.

Tovább
...
GRAND VOYAGE hajóút: Marseille-től Rio de Janeiro-ig

Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Marokkó és Brazília egyetlen út alatt? Igen! Az MSC Grand Voyage útjaival luxus körülmények között szelheti át az Atlanti-óceánt. Felfedezés, tengernyi látnivaló, pihenés, extra utazási élmény!

Tovább
...
Hello Szeptember!

Ön hová utazik szeptemberben? Válassza akár a mediterrán térséget, vagy Észak-Európát garantált élmények várják egy tengeri hajóúton. Válogasson a last minute ajánlatok között és találja meg az évszakban kedvenc útvonalát!

Tovább
...
MSC Euribia

Ismerje meg az MSC család legújabb hajóját, mely a flotta legzöldebb, legokosabb tagja, tervezése során a tengeri élővilág védelmét, mint elsődleges célt tartották szem előtt.

Tovább
...
Utazza körbe a Földet hajóval!

Eljátszott már Ön is a gondolattal, hogy egyszer körbe utazza a világot?! Több, mint 30 ország, 50 kikötő és tengernyi élmény várja egyetlen hajóút alatt, a Föld legszebb tájain, fárasztó repülőutak és szállodaváltások nélkül, teljes kényelemben!

Tovább
...
MEGHOSSZABBÍTOTT ALL IN PLUS Winter Wonders promóció az MSC-nél!

Az MSC Cruise ALL IN PLUS Winter Wonders promóciója 2023. október 31-ig meghosszabbítva!

Tovább
...
ESTA szabály változások

2023. augusztus 1-től a magyar útlevéllel rendelkezők számára az ESTA érvényességi ideje egy évre és egyszeri belépésre módosult. Jó hír, hogy a Miamiból induló és oda érkező – az USA felségterületét elhagyó – tengeri hajóutak esetén elég egyszer (az Amerikai Egyesült Államokba történő első belépést megelőzően) az elektronikus beutazási engedélyt (ESTA) igényelni.

Tovább
...
Koppenhágából induló hajóutak

Ön szerint melyik a leglazább nemzet? Dániát a világ egyik legboldogabb országaként tartják számon, ez alól a főváros, Koppenhága sem kivétel, a mindennapi élethez való laza hozzáállásával. Itt található a világ harmadik legrégebbi vidámparkja, a Tivoli Gardens, mely Walt Disney-t is megihlette Disneyland tervezése során.

Tovább
...
Hajóutak Dél-Amerika körül

Ősi kultúrák, különleges strandok, esőerdők és forró szamba várja egy Dél-Amerika színe-javát átölelő tengeri hajóút alatt. Érezze, ahogy az Atlanti-óceán hullámai elringatják egy igazán aktív és különleges nap végén.

Tovább
...
Egyiptom-Szaud-Arábia és Jordánia egy út alatt

Különleges útvonal, mely ötvözi az ókori Egyiptom, a nabateusok kincses völgye, Petra és Szaúd-Arábia titkos, eddig nem ismert szegleteit.

Tovább
...
Transatlanti hajóút Genovától Miamiig

Van egy tippünk, hogyan járja végig Spanyolország legszebb kikötővárosait és a Karib-térség gyöngyszemeit egyetlen út alatt!

Tovább
...
HETI KEDVENC ÚTVONALUNK: nyugat-mediterrán régió

EHETI KEDVENC ÚTVONALUNKON a nyugat-mediterrán régió csodás tájaira kalauzoljuk el.

Tovább
...
Kultúrális körutazás a Földközi-tengeren

HETI KEDVENC ÚTVONALUNKON felfedezheti a Földközi-tengert egykor uraló ősi hatalmak kultúráját. A fáraók nyomdokaiba léphet Egyiptomban és megcsodálhatja az ókori mítoszok hazáját Görögország legszebb szigetein járva, mindezt egyetlen út alatt!

Tovább
...
Őszi 12 napos körutazások

Az MSC Poesia és MSC Sinfonia hajók Genovai indulással, 11 éjszakás körutazásokon kínálnak lehetőséget Isztambul csodáinak felfedezésére, vagy Jeruzsálem, Názáret, vagy Betlehem meglátogatására.

Tovább
...
2 in 1: MSC Cruises és a Formula 1®

Az MSC Cruises és a Formula 1® igazán exkluzív ajánlattal állt elő!

Tovább